Saturday, March 23, 2013

Karnival Keusahawanan

Demi memenuhi 3 jam silibus kelas kokurikulum ,kami telah 'dipaksa' untuk menghadiri karnival keusahawanan yang dianjurkan oleh Kelab Permata Selangor. Jadi,bermula lah perjalanan kami pada 8 pagi ke Universiti Selangor caw. Ijok.

 

Nama penceramah lelaki ni aku dah lupa,tapi dia adalah editor Pts Publication.Syarikat buku yang feymes tu.
kisah hidup dia menarik juga.Dia tak habes pun degree engineering dia kat UIA then berhenti belajar camtu je..
tap sekarang berjaya dalam perniagaan dan hidup beliau.









Ni dah nak balik .Banyak ilmu diperolehi walaupun terpaksa pergi.yang penting enjoy ^^

2 comments:

  1. wah, bagus jgk program keusahawanan mcm ni ye.
    dpt naikkan semangat utk jd usahawan. :)

    ReplyDelete
  2. yup2..kena ada role model and dengar pengalaman orang baru semangat..^^

    ReplyDelete

KOMEN-KOMEN LA