Sunday, June 10, 2012

Intimate

Baru-baru ini ,MFA telah ke Shah Alam untuk berjumpa buah hati disayangi. Mujur hari itu dapat mohon cuti lebih awal. Jadi bermulalah perjalanan MFA dari Gemas ke Shah Alam yang mengambil masa lebih kurang 4 jam.Sesampai sahaja di Shah Alam,kami pun lunch bersama seperti yang dijanjikan. Antara aktiviti2 yang dilakukan..huhu..(ayat skema je aku) :-

Membeli belah bersama cik Violet di pasaraya PKNS.Akhirnya kami memborong beberapa barang keperluan.

Makan ABC Special cap Pegaga bersama cik Violet di Seksyen 2.
Sodap ea teramat sangat.Gara-gara cik Violet pernah sebut pasal tempat ni,terus ajak dia ke sini.<3

Then ,kami mula terasa nak berkayak kat tasik Shah Alam seksyen 2.Actually memang dah plan awal2 dengan beliau sebab jealous tengok Cik Violet berkayak dengan housemate beliau sebelum ni.Sempat ajar cik Violet buat drift kayak.hehe 



Haa,inilah kami di atas kayak.Serasi je dengan kaler baju yang sama,kan?.Tapi dah balik rumah baru perasaan yang cik Violet pakai yang sama kaler dengan MFA.Patotlah beria-ia tanya MFA nti nak pakai baju kaler apa.Sweetnya hai awak..^^



Sebelum balik ,MFA dan Cik Violet sempat dinner di warung eksklusif di sekitar Padang Jawa.
Thanks to cik Violet sebab sudi spend time even tomorrow she had a test.
Mekaseh awak ^^..





3 comments:

  1. tidak ku sangka fakhri sebegini sweet dgn buah hatinye. XD lama tak dgar citer ko.

    ReplyDelete
  2. hahaha..yang sweet itu candy,yang bitter itu pegaga,yang baik itu budi yang indah itu bahasa..;p(xmemasal brpantun)

    ReplyDelete

KOMEN-KOMEN LA