Sunday, September 25, 2011

Sediakan payung


Ku sangka panas hingga ke petang rupanya hujan di tengahari.Tak ada benda yang boleh kekal seperti yang dirancang.Mesti ada je benda yang nak menggoncang.Sedap2 tengah makan aiskrim,ada je yang nak mintak.Tengah syok layan cerita korea ada je report nak dibincang.Tapi bukan menyusahkan cuma dalam keadaan tak disangka-sangka.Itulah indahnya hidup.Problamisasi yang datang tak diundang itu yang jadi intensif charger kita.Belek-belek buku motivasi mana pon mesti akan sebut pasal memajukan diri.Nah! inilah masa nak majukan diri.Nak undur diri pon boleh juga.

#Aku dah sengkang mata sampai mana siang malam pon dah tak tahu beza.Asyik tengok orang berlari(Running Man) je,mana tak jadi macam tu.
#Besok ada kelas yang diharamkan lambat.Kalau lambat memang tak boleh masuk lah jawabnya.Strict.
#Manusia2 di muka buku dah pandai beradab,tiada lagi kata-kata busuk yang ditayang.Eloklah.Nyalakan api kat Canyon pon best jugak ni.




1 comment:

  1. law payung kita xda..pinjam payung org lain pon boleh kan? lg2 payung org yg tersyg.. ^^

    ReplyDelete

KOMEN-KOMEN LA