Friday, June 24, 2011

Ucap Terima Kasih.

Terima kasih kerana membaca blog ni.
Terima kasih kepada yang jadi follower blog ni.
Terima kasih kerana bagi komen.
Terima kasih banyak-banyak.
Kadang-kadang manusia lupa nak mengucapkan terima kasih pada benda yang remeh.Ingat,seciput mana pun benda tu pada kita,asalkan kita mendapat manfaat darinya,berterima kasihlah.Adat Melayu tulen,berterima kasih atas pemberian orang lain.Dan menjawabnye juga perlu.

Seriously,orang yang selalu cakap terima kasih ni jenis yang orang sangat menghargai orang laen.Tambah lagi lemparkan senyuman sambil berterima kasih.Perghh,leh bikin cair sanubari.Tapi zaman 'sekarang' adat dah tolak tepi.Ucapan terima kasih dah tak lunak di ucap lagi.Dalam ayat mudah,Melayu sudah lupa.Semoga kita menjadi orang yang sentiasa bersyukur dan berterima kasih.Terima kasih.=)

3 comments:

  1. sama-sama :)) and terima kasih menjadi sahabat yg baik ^^ Semoga Allah melindungi kamu :)

    ReplyDelete
  2. Sama-sama ain..Semoga Allah mlindungi kamu juga=)

    ReplyDelete
  3. ok..dgr baik2 nak buat ucapan ni..
    terima kaaaaaaasiiiiih awk ye.. ^^

    ReplyDelete

KOMEN-KOMEN LA