Monday, May 23, 2011

Berat mata memandang,berat lagi hati memikul


Akhirnya, khatam 16 episod cerita My Girl dah ku khatam(ada ke patot khatam cerita korea).Yes!! Berat mata nak memandang skrin lappy nak menghabeskan semua episod yang jumlah purata masa 1 ep: 1 jam.Lagi berat hati nak memikul plot2 cerita yang berbunga-bunga.Cerita yang dah basi ni pun nak di jaja lagi .Sori ler,aku bukan mat bunga nak ulas2 kisah cinta dalam cerita ni.Tapi nak kaitkan pasal diri sendiri di semasa ini.

Kerja apa nak dibuat cuti semester ni untuk tambah side income?(T_T)

Kalau tengok cerita korea ni , time dorang give up je mesti genggam penumbuk sambil menyiku ke bawah dan cakap ''fighting!!''.Amboi.. positifnye dorang.Kalau aku macam tulah duk fighting2 berjam-jam ,belum tentu ada rezeki datang bergolek.Tapi aku suka style depa yang tak mudah mengalah.Patotlah Dr.M dulu buat dasar pandang ke Timur(Korea kan belah Timur).So,maybe lifestyle mereka ni yang rajin,kuat berusaha dan motivasi tinggi elok dibuat tauladan.

Semoga ada sesuatu yang aku pelajari sepanjang cuti semester ini.Baasya!^^

5 comments:

  1. amboi dah pndai basyaak!! yea skg..pekena plak
    "personal taste" lagi best!!

    ReplyDelete
  2. same la.. den pon tongah layan cte ni.. HAHA

    ReplyDelete
  3. yayien @ tpengaruh cter korea ni..huhu..

    raden @ nmpak nyer kite ni berhati kiut la ea :p

    ReplyDelete
  4. fahri.. dapat tak keje? anyway.. aja2 fighting! hehe

    ReplyDelete
  5. keje2 blom minat nak trima lgi..huhu..thanks dija :)

    ReplyDelete

KOMEN-KOMEN LA