Monday, August 23, 2010

Berbuka Puasa Kala Senja


Tarikh:22 Ogos 2010(sabtu)
Waktu:7.12 petang
Tempat:MRSM Alor Gajah

Jam 5.34 mama telefon tapi masa tu aku tengah tidur.Aku jawab panggilan mama tapi baru aku perasan yang ada tiga missed call dari mama mula dari pukul 5 petang.Hati terasa malas-malas pulak jawab tapi bila mama ajak aku berbuka,apa lagi aku pun go on jelah.
Best jugak berbuka atas jalan and outdoor nih,angin sepoi-sepoi je.Tapi kagumlah tengok sekolah adik aku ni,siap boleh berbuka dengan family lagi tu.Kalau sekolah aku dulu memang tak dapat lah.Sebab sekolah aku tak berfikir sejauh ni.Yela sekolah mana boleh berfikir kan.Orang2 kat sekolah sepatotnye fikirkan.

No comments:

Post a Comment

KOMEN-KOMEN LA