Monday, June 28, 2010

Gambar best



Aku suka tengok gambar macam ni.
Jangan takut sebab luka ni sikit jer..
Banyak lagi foto2 ngeri yang best..
18 tahun ke atas je boleh layan gambar ni..
Bila aku tengok gambar ni rasa macam
nak buat benda yang sama pada orang
yang aku benci.




Benci aku




Beberapa perkara aku benci bila bukak facebook.
Kadanng2 sampai aku memaki hamun menerusi komen
ataupun status mereka2 yang terlibat.




1.Aku bengang bila aku 'like' status,komen,link atau photo diorang
and diorang persoalkan menerusi komen.Contoh "ape like2??"
ataupun "like je tw".Mereka ni tergolong dalam orang2 yang
membengangkan.


2.Orang yang buat facebook macam kedai dia pulak.Jual itu,
jual ini lah.Lepas tu tag aku ,bajet aku nak beli je.