Sunday, December 6, 2009

Blog.



Salam.Pukul 4.45 pagi sekarang.Manusia semua tidur tapi aku
belum lagi.Dasar keturunan batman betol.Aku baru lepas baca blog
bebudak ni dan terus sign in untuk jadi follower diorang.
Walaupun aku tak kenal penulisnya siapa.
Salah satu cara nak promote blog aku dengan jadi follower mereka.
Bijak otak aku kan.Oh aku terlupa.Terima kasih kepada Mr.K
sebab bagi tips2 yang berguna kat aku.Nanti aku akan cuba
tidak guna loghat,akan ingat letak fullstop and bubuh perenggan.
Dan kau kata blog aku ni terabur,betul ke?Ada la agaknye.
Aku appreciate apa yang kau bagi tahu.Tujuan aku menulis
blog ini bukan untuk menyedapkan hati atau memuaskan
sesiapa ye.Cukup sekadar aku dapat menulis,berkarya and
berkongsi.Dan aku minta maaflah sebab aku tak fokus langsung
kat penyusunan dalam setiap entri.

Dalam dunia blog ni macam-macam genre ataupun
kategori blog yang ada.Pelbagai.Dan bukan dari manusia yang
sama tapi bermacam kerenah.Diorang pikir diorang tulis.Diorang
tulis apa yang diorang pikir.Dan aku turut juga ada kat dalam
golongan yang macam ni.Maybe bagi blogger yang ada tujuan tertentu
tu lain cerita la.Ada menulis untuk carik makan dan macam2 lagi.
Member aku R pernah suruh aku buat satu blog untuk dia.Blog untuk
promote barang2 MLM dia.I said yes but aku tak buat pun.
Apa kejadahnya aku buat blog untuk kau.Kejam aku ni kan.
Tapi itu lah hakikat.Lainla kau hulur RM200 kat aku baru aku buat.
Yelah kan.Kau untung banyak tapi aku dapat penatkan jari aku je.
Baik tak payah.Jangan tiru perangai aku ni ye.Nanti lari kawan tu.
Aku je boleh sebab I do what I want to do.



FAKHRI

No comments:

Post a Comment

KOMEN-KOMEN LA